Beachcourts

Beachvolleyballen op Houtrustbeach

Sinds half mei 2016 zijn er op het tennispark Houtrust, gelegen aan de Laan van Poot 38 in Den Haag, drie professionele outdoor beach courts aangelegd voor beachvolleybal, maar ook voor andere beach sporten zoals beach tennis, beach korfbal, e.d. Het seizoen van Houtrustbeach loopt in principe van mei tot en met september. Bij mooi weer kan dit echter worden aangepast. De dagelijkse openingstijden van Houtrustbeach zijn maandag t/m zondag van 9.00 uur tot en met 22.00 uur.


 

Voorjaarstrainingen 2017
De trainingen voor beachvolleybal worden verzorgd door BVV Beach life. In de periode 8 mei t/m 26 augustus worden 16 trainingen gegeven voor groepen van jeugdigen en volwassenen. Voor de jeugd bedragen de kosten € 115,- en voor volwassenen € 130,- per persoon. Er kunnen ook trainingen voor beachtennis worden gevolgd: 10 lessen vanaf € 75,-.

Beach veld huren
De beach courts kunnen door iedereen worden gehuurd voor een bedrag van € 20,-- per uur per veld. Bij het gebruik van de beach velden op Houtrust Beach moet je je vooraf altijd melden aan de bar in het paviljoen van Tennispark Houtrust. Neem altijd een eigen bal mee, deze zit niet in de reservering inbegrepen!

Reserveren
Klik op de button 'reserveren Houtrustbeach', als je daarop klikt, wordt je doorgelinkt naar het online reserveringssysteem van Houtrustbeach en kun je online een veld reserveren. Klik op inloggen. Als je nog geen registratie hebt dan moet je je eerst registreren. Daarna kan je gelijk een veld boeken. Betaling wordt via ideal gedaan. Kosten: €20,-- per uur per veld.

Beach afhangpas
Voor diegenen die regelmatig gebruik willen maken van een beach court bestaat de mogelijkheid een 'beach afhangpas' aan te schaffen via houtrustbeach. Ga naar het aanmeld formulier en vul je gegevens in en geef aan in het hokje ik wil mij alleen aanmelden als afhang lid.
Voor een vast bedrag van € 75,-- per seizoen kun je, op basis van beschikbaarheid, een beach veld gebruiken zonder extra kosten. Voor jeugd tot en met 17 jaar geldt een bedrag van € 50,-- per persoon per seizoen. Na betaling moet een digitale pasfoto opgestuurd worden naar info@lindobeach.nl. Daarna wordt de pas per post opgestuurd. Deze pas is strikt persoonlijk.


 

Kortingsregeling
Voor leden van Beach Life, Kalinko en Never Out Houtrust is korting mogelijk. Leden van Beach life (is iedereen die bij Beach Life buitentrainingen volgt), Kalinko en Never Out Houtrust kunnen een beach afhangpas aanschaffen voor het aangepaste bedrag van € 50,-- per persoon per seizoen. Voor jeugdleden tot 17 jaar bedraagt dit € 30,-- per persoon per seizoen.

Gebruik van je 'beach afhangpas'
Meld je met je 'beach afhangpas' aan bij de bar in het tennispaviljoen van tennispark Houtrust en reserveer ter plaatse een beach veld (beschikbaarheid is eventueel vooraf te checken op de website van Houtrustbeach, of bij aanwezigheid van personeel na te vragen via de telefoon van het paviljoen: 070-412 94 61). Bij mede gebruik van de beach courts door personen die niet in het bezit zijn van een 'beach afhangpas' zullen deze personen een bedrag van € 5,-- per uur moeten bijbetalen!

Vooraf reserveren
Wil je vooraf zeker zijn van de reservering van een veld dan kun je online een veld boeken via de website van Houtrustbeach of Lindobeach. (online reserveren is ook mogelijk via de websites van Kalinko en Never Out Houtrust!).
Je zult dan wel online ook de betaling moeten doen die or online reserveren geldt, echter krijgen de bezitters vanvo een 'beach afhangpas' (en alleen zij!) een bedrag van € 5,-- per persoon (met een maximum van € 20,-- per uur per veld) terug bij aanmelden in het paviljoen op het tennispark Houtrust.

<p>