Evenementen

Never Out Houtrust beach-tennistoernooi op 9-2-2018

Op vrijdag 9 februari hebben Houtrusters bij Lindobeach deelgenomen aan een Beachtennisevenement. Een select gezelschap durfde deze uitdaging aan. Onderling werd in steeds wisselende combinaties gestreden om King/Queen of the Court. Uiteindelijk kwam Vincent Melotte als winnaar uit een spannende strijd. Frank van Overeem van Lindobeach zorgde voor een hapje/drankje: kortom, het was een gezellige avond! Beachtennis is een leuk spelletje, maar nog best moeilijk om de bal niet te hard te slaan.... leuk om op Houtrust in de zomer meer te gaan doen. Hieronder de deelnemers van tennisvereniging Never Out Houtrust: (v.l.n.r) Eduard, Vincent, Jan, Monique, Henk en (onder) Helen.



Vernieuwing van het tennispark

Op 16 mei 2016 zijn de Beach Courts op ons park officieel geopend door wethouder Rabin Baldewsingh! Hij maakte met zijn medespeler ook het eerste punt (zie foto)! Tennispark Houtrust heeft met Houtrust Beach een nieuwe stap gezet in zijn sportieve ontwikkeling.

Op zondag 6 april 2014 vond de open dag van het vernieuwde tennispark Houtrust plaats.

Om 12:00 uur werd het Voorjaarstoernooi gehouden, waarbij de eerste bal door de Wethouder van Jeugd, Welzijn en Sport, Karsten Klein werd geslagen.

Artikel op Omroep West over de heropening
Artikel op Den Haag FM