Actueel nieuws

Jaarlijks onderhoud banen

Het geplande onderhoud van de banen op 21 februari kon niet doorgaan omdat de banen te hard bleken te zijn. Na de volgende vorstperiode zullen we dicht gaan tot het mogelijk is om te freezen. Dit kan dan enkele dagen tot 1 of 2 weken duren. Indien het voor de lente niet meer gaat vriezen, zal er in april kleiner onderhoud plaats vinden en zullen we met freezen moeten wachten tot de volgende winter. Bij het voorjaarsonderhoud zal tevens baan 8 gecentreerd worden. Hierdoor zullen we een aantal dagen gesloten blijven. We houden jullie op de hoogte via mail, web-site en app-groepen.

Breekpunt dubbeltoernooi: 11-17 maart

Voor het eerst organiseert T.V. Breekpunt een open KNLTB toernooi: De Prael Open. Dit voorjaarsdubbeltoernooi wordt gespeeld van 11 t/m 17 maart met een voorweekend 9/10 maart. De Prael Open is een dubbeltoernooi op actuele rating (GD/HD/DD, 18+, categorie 5-9). Naast spannende tenniswedstrijden wordt er gezorgd voor een mooi programma met leuke activiteiten, entertainment en natuurlijk heerlijke biertjes. De inschrijving is geopend.

Bratwurst Und Schnapstoernooi 2019

Vorig jaar hebben we vanwege ongunstige omstandigheden het Bratwurst und Schnapstoernooi helaas moeten cancellen. Dit jaar dus een nieuwe poging voor dit uiterst gezellige evenement. Het vindt plaats op vrijdagavond 22 februari. Er zal vanaf 19:00 uur getennist worden (dubbels en mix) met pauzes voor Bratwurst und Schnaps in het omgetoverde Duitse paviljoen! Kosten zijn 7,50. Inschrijven kan via www.toernooi.nl.

Banen soms wel en soms niet bespeelbaar

De banen zijn vanaf maandag 28 januari weer bespeelbaar. Maar voorzichtigheid is geboden. Soms zijn de banen te zacht om te bespelen. Als het vriest zijn ze mogelijk wel bespeelbaar. Het is dus behoorlijk kwakkelen.