Actueel nieuws

Houtrust beach op NOS tv

Ons park is op zondag 15 juli op NOS tv in beeld geweest in verband met beach tennis. Varenhorst legt uit of zijn blessure verder spelen op het EK beachvolleybal in Den Haag mogelijk is. Zie NOS uitzending.

Twee sterren jeugdtoernooi

In de week van maandag 16 juli t/m donderdag 19 juli wordt er op ons park een 2 sterren jeugdtoernooi georganiseerd door de KNLTB. Dit toernooi is bedoeld voor de beste 75 spelers. Hierbij worden 3 leeftijdsgroepen onderscheiden: < 12 jaar, < 14 jaar, < 16 jaar. Hierdoor kan er niet vrijgespeeld worden van maandag 16 juli t/m donderdag 19 juli tot 17.30 uur, met uitloop tot 18.00 en een mogelijke uitloop op vrijdag 20 juli tot 15 uur.

Kampioenen voorjaarscompetitie 2018

Dit jaar hebben wij 3 kampioensteams: Dames 1 en Gemengd 1 op zaterdag en Dames 1 op vrijdag. Dames 2 is gedeeld 1e geworden. Allemaal van harte gefeliciteerd. Van onze voorzitter ontvingen zij tijdens de voortreffelijk georganiseerde barbecue ter afsluiting van de competitie prachtige lavendels. Voor een foto van de teams: zie onderaan de competitie pagina.

Henk Elzingaplein

Op 17 maart 2018 is het 45 jaar geleden dat Henk Elzinga is begonnen met het geven van tennistrainingen. Dit is op gepaste wijze gevierd. De besturen van de Stichting en Vereniging Never Out Houtrust hebben Henk geëerd door het terras vanaf nu om te dopen in het Henk Elzingaplein vanwege zijn enorme enthousiasme en jarenlange inzet voor de club. Bedankt Henk en nog vele jaren!