Actueel nieuws

Groot onderhoud banen

Na de nachtvorst half februari zijn de tennisbanen op vrijdag 16 februari opgeknapt. De banen zijn gefreesd, gewalst en opnieuw belijnd. Er is ook een nieuwe laag gravel aangebracht. Ze zien er dus weer picobello uit voor het komende tennisseizoen. We moeten de banen zelf nog enkele keren walsen, waarna ze bespeelbaar zijn. Helaas gooit de nachtvorst roet in het eten, waardoor de banen voorlopig niet bespeelbaar zijn. We houden jullie op de hoogte, zodat jullie op tijd weten wanneer de banen weer bespeelbaar zijn. Hier enkele foto's van het onderhoud.

Never Out Houtrust beach-tennistoernooi op 9 februari

Op vrijdag 9 februari is het eerste Never Out Houtrust beach-tennistoernooi gehouden in Lindo beach. We zijn gestart om 19 uur. Rackets en ballen waren aanwezig, kosten 10 euro. Voor een verslag van een zeer geslaagd evenement, klik hier

Bratwurst und Schnapstoernooi verplaatst naar 16 maart

De derde editie van het enige echte Bratwurst und Schnapstoernooi zou plaatsvinden op vrijdag 23 februari maar is door het vriesweer verplaatst naar vrijdag 16 maart. Er zal vanaf 19:00 uur getennist worden (dubbels en mix) en tussendoor en na het tennissen is er tijd voor Bratwurst und Schnaps in het voor één dag omgetoverde Duitse paviljoen! Kosten zijn 7,50, en hiervoor krijg je 2 glaasjes Schnaps en een broodje Bratwurst mit Sauerkraut. Inschrijven kan via www.toernooi.nl. Voor diegene in de meest originele "Bierfest" outfit hebben we een mooie prijs.

Zaterdag 6 januari: nieuwjaarsreceptie en oliebollentoernooi

Op zaterdag 6 januari wensen we elkaar met oliebollen en champagne een mooi en succesvol tennisseizoen toe. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op onze nieuwjaarsreceptie die om 16.30 uur begint in ons paviljoen op tennispark Houtrust. Daaraf voorafgaand is om 13.00 uur bij goede weersomstandigheden ons traditionele oliebollentoernooi. Dit vindt plaats op basis van kaarttrekken. Wij hopen op een hoge opkomst.