Actueel nieuws

Snert toernooi op zaterdag 25 november

Op zaterdag 25 november hebben we halverwege de herfst ons snerttoernooi gehouden. Het weer viel mee, tot de hagel later op de middag neersloeg. Maar toen waren de wedstrijden wel gespeeld. Er was een mooie opkomst, en halverwege werd de zelfgemaakte snert met spek en roggebrood door bijna iedereen genuttigd. Bijna iedereen, want er blijkt ook snertallergie te bestaan. Het waren leuke wedstrijden en na afloop was het heel gezellig in tennispaviljoen Houtrust.

Gevonden voorwerpen: graag ophalen

Er worden op dit park vaak spullen achtergelaten die niet worden opgehaald. Deze worden bewaard tot de eigenaar zich meldt. Het aantal spullen loopt echter op. Daarom hebben we foto's genomen. Klik op deze link om te zien of er spullen van jou bij zitten. Je kunt ze dan afhalen bij de bar.

Bloemen voor kampioen gemengd 3 op de ALV

Gemengd 3 is kampioen in de najaarscompetitie geworden. Laura, Liliane, Wouter, Hugo en Erik van harte gefeliciteerd. Door de regen heeft het even geduurd voor het bekend was, maar op de ALV op 21 november hebben zij de verdiende bloemen ontvangen. Op de ALV is het voorstel om de tarieven voor het komende seizoen bij te stellen met algemene stemmen aanvaard. De leden ontvangen in december een factuur.

Uitwisseling Hanenburg

Op vrijdag 10 november heeft op ons park de uitwisseling met tennisvereniging Hanenburg plaatsgevonden. Dit is een vervolg op een succesvolle uitwisseling die wij vorig jaar bij Hanenburg hebben gehad. Er is alleen in dubbels gespeeld. Aanvankelijk gooide regen roet in het eten, maar door de geweldige koks is er eerst een heerlijke maaltijd geserveerd. Daarna kon er toch gespeeld worden. Een traditie waard.