Actueel nieuws

Kampioenen voorjaarscompetitie 2018

Dit jaar hebben wij 3 kampioensteams: Dames 1 en Gemengd 1 op zaterdag en Dames 1 op vrijdag. Dames 2 is gedeeld 1e geworden. Allemaal van harte gefeliciteerd. Van onze voorzitter ontvingen zij tijdens de voortreffelijk georganiseerde barbecue ter afsluiting van de competitie prachtige lavendels. Voor een foto van de teams: zie onderaan de competitie pagina.

Henk Elzingaplein

Op 17 maart 2018 is het 45 jaar geleden dat Henk Elzinga is begonnen met het geven van tennistrainingen. Dit is op gepaste wijze gevierd. De besturen van de Stichting en Vereniging Never Out Houtrust hebben Henk geëerd door het terras vanaf nu om te dopen in het Henk Elzingaplein vanwege zijn enorme enthousiasme en jarenlange inzet voor de club. Bedankt Henk en nog vele jaren!

Zaterdag 24 Maart: open dag beach en tennis en voorjaarstoernooi

Voorjaarstoernooi
Zaterdag 24 maart vieren we de opening van het nieuwe tennisseizoen met het voorjaarstoernooi. Vanaf 13.00 uur wordt er ingedeeld waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met je speelsterkte. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden. De banen liggen er mooi bij na het groot onderhoud. We rekenen op een grote opkomst.

Open dag en clinics
Ook is op zaterdag 24 maart van 13.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag waarbij je gratis een uurtje kunt meetrainen en informatie van de tennisschool kunt krijgen. Er is dan ook gelegenheid om kennis te maken met beachvolleybal en beachtennis.

Banen weer bespeelbaar - Vanaf 8 maart

De vers geprepareerde banen zijn weer bespeelbaar vanaf donderdag 8 maart!