Actueel nieuws

Nieuw: de clubladder voor onderlinge wedstrijden

Op maandag 27 mei start de eerste ronde van de Never Out Houtrust clubladder voor singles (mannen en vrouwen). Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan. Vrouwen kunnen in de app apart worden geselecteerd. Voor meer informatie, zie onze nieuwe webpagina over de clubladder.

Prestaties van onze spelers in open toernooien

Dit jaar proberen we bij te houden welke spelers van Never Out Houtrust winnaars in hun klasse zijn geworden bij de verschillende open toernooien in de regio Den Haag. Deze stand wordt bijgehouden op de toernooi pagina van onze website. De winnaars moeten dit wel melden aan onze TC (tchoutrust@hotmail.com).

Verbeteringen van het park

Tennispark Houtrust werkt continu aan vernieuwingen en verbeteringen. Helaas heeft het groot onderhoud door de afwezige vorst dit jaar niet kunnen plaatsvinden, maar mede daardoor konden andere zaken wel worden gerealiseerd. Zo zijn om alle lichtmasten binnen het tennisveld stootkussens geplaatst en zijn alle sproeiers vervangen. Ook de sproeiinstallatie is vernieuwd. Op het programma staan nog de uitbreiding en vervanging van de huidige verlichting door ledverlichting en de renovatie van het paviljoen.

Tennispark Houtrust rookvrij

Tennispark Houtrust is per 1 april 2019 volgens de normen van de Hartstichting rookvrij. Er mag nu alleen nog maar gerookt worden bij de rookzuil op het terras en bij de rooktegel op het middenterrein. Het tennispark steunt de doelstelling van een rookvrije generatie. Dat geldt met name voor het opgroeien van kinderen in een rookvrije omgeving.