Actueel nieuws

Open dag en Voorjaarstoernooi

Open dag en clinics: Op zaterdag 23 maart is van 13.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse open dag waarbij je gratis een uurtje kunt meetrainen en informatie van de tennisschool kunt krijgen. Er is dan ook gelegenheid om kennis te maken met beachvolleybal en beachtennis.
Voorjaarstoernooi: Zaterdag 23 maart vieren we ook de opening van het nieuwe tennisseizoen met het voorjaarstoernooi. Vanaf 13.00 uur wordt er ingedeeld waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met je speelsterkte. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden.
Tennislessen: Op 1 april starten de tennistrainingen van Tennisschool Jan de Rook op Houtrust. Er zijn voor zowel kinderen als volwassenen nog wat plekken beschikbaar. Lijkt het je leuk om weer een training te komen volgen schrijf je dan in of mail/bel voor meer informatie.

Jaarlijks onderhoud banen

Het geplande onderhoud van de banen op 21 februari kon niet doorgaan omdat de banen te hard bleken te zijn. Na de volgende vorstperiode zullen we dicht gaan tot het mogelijk is om te freezen. Dit kan dan enkele dagen tot 1 of 2 weken duren. Indien het voor de lente niet meer gaat vriezen, zal er in april kleiner onderhoud plaats vinden en zullen we met freezen moeten wachten tot de volgende winter. Bij het voorjaarsonderhoud zal tevens baan 8 gecentreerd worden. Hierdoor zullen we een aantal dagen gesloten blijven. We houden jullie op de hoogte via mail, web-site en app-groepen.

Breekpunt dubbeltoernooi: 11-17 maart

Voor het eerst organiseert T.V. Breekpunt een open KNLTB toernooi: De Prael Open. Dit voorjaarsdubbeltoernooi wordt gespeeld van 11 t/m 17 maart met een voorweekend 9/10 maart. De Prael Open is een dubbeltoernooi op actuele rating (GD/HD/DD, 18+, categorie 5-9). Naast spannende tenniswedstrijden wordt er gezorgd voor een mooi programma met leuke activiteiten, entertainment en natuurlijk heerlijke biertjes. De inschrijving is geopend.

Bratwurst Und Schnapstoernooi 2019

Vorig jaar hebben we vanwege ongunstige omstandigheden het Bratwurst und Schnapstoernooi helaas moeten cancellen. Dit jaar dus een nieuwe poging voor dit uiterst gezellige evenement. Het vindt plaats op vrijdagavond 22 februari. Er zal vanaf 19:00 uur getennist worden (dubbels en mix) met pauzes voor Bratwurst und Schnaps in het omgetoverde Duitse paviljoen! Kosten zijn 7,50. Inschrijven kan via www.toernooi.nl.