Actueel nieuws

Dinsdag 19 november: ALV

De Algemede Leden Vergadering zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 19 november in ons paviljoen op tennispark Houtrust. Op de agenda staan onder meer diverse jaarverslagen, komende activiteiten en bestuursverkiezing van de vereniging en de staat van de stichting en het park. Aanvang: 20.30 uur.

Rob Mooij plotseling overleden

Geheel onverwacht is op 24 oktober Rob Mooij overleden. Rob was een geliefd en actief lid van onze vereniging. Wij zullen hem zeer missen. Wij wensen Varsha en zijn gezin veel sterkte om dit onverwachte verlies te dragen.

Oude tennisballen: geef ze een tweede leven

Heb je nog oude tennisballen thuis of in je sporttas? Dan kunt je ze tegenwoordig inleveren op onze club. Wij zijn samen met Oudetennisballen.com begonnen met het inzamelen van oude gebruikte tennisballen. Er staat een witte inzamelemmer in het paviljoen waar je de tennisballen in kunt deponeren. Voor elke ingezamelde bal wordt er een bedrag gereserveerd dat ten goede komt aan Gehandicapten Tennis. Dus steun dit doel en lever je oude tennisballen in.

Ida lelieveld 60 jaar getrouwd

Op zondag 15 september hebben Ida en Wim Lelieveld hun 60-jarig huwelijk op ons tennispark gevierd. Dit hebben ze gedaan samen met hun tennisvrienden, kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Zij werden uitbundig toegezongen en er er was een chinees buffet. Ida is lid van onze vereniging.