Actueel nieuws

Henk Elzingaplein

Op 17 maart 2018 is het 45 jaar geleden dat Henk Elzinga is begonnen met het geven van tennistrainingen. Dit is op gepaste wijze gevierd. De besturen van de Stichting en Vereniging Never Out Houtrust hebben Henk geëerd door het terras vanaf nu om te dopen in het Henk Elzingaplein vanwege zijn enorme enthousiasme en jarenlange inzet voor de club. Bedankt Henk en nog vele jaren!

Zaterdag 24 Maart: open dag beach en tennis en voorjaarstoernooi

Voorjaarstoernooi
Zaterdag 24 maart vieren we de opening van het nieuwe tennisseizoen met het voorjaarstoernooi. Vanaf 13.00 uur wordt er ingedeeld waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met je speelsterkte. Je hoeft je hiervoor niet van tevoren aan te melden. De banen liggen er mooi bij na het groot onderhoud. We rekenen op een grote opkomst.

Open dag en clinics
Ook is op zaterdag 24 maart van 13.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag waarbij je gratis een uurtje kunt meetrainen en informatie van de tennisschool kunt krijgen. Er is dan ook gelegenheid om kennis te maken met beachvolleybal en beachtennis.

Banen weer bespeelbaar - Vanaf 8 maart

De vers geprepareerde banen zijn weer bespeelbaar vanaf donderdag 8 maart!

Groot onderhoud banen

Na de nachtvorst half februari zijn de tennisbanen op vrijdag 16 februari opgeknapt. De banen zijn gefreesd, gewalst en opnieuw belijnd. Er is ook een nieuwe laag gravel aangebracht. Ze zien er dus weer picobello uit voor het komende tennisseizoen. We moeten de banen zelf nog enkele keren walsen, waarna ze bespeelbaar zijn. Helaas gooit de nachtvorst roet in het eten, waardoor de banen voorlopig niet bespeelbaar zijn. We houden jullie op de hoogte, zodat jullie op tijd weten wanneer de banen weer bespeelbaar zijn. Hier enkele foto's van het onderhoud.