Actueel nieuws

Met korting op 7/8 feb naar de Fed Cup in Den Haag

Het NL Fed Cupteam speelt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari tegen Wit-Rusland op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De winnaar van deze ontmoeting plaatst zich voor de eerste editie van de Fed Cup Finals, dat van 14 – 19 april in Boedapest plaatsvindt. De selectie voor het NL Fed Cupteam bestaat uit Bertens, Rus, Kerkhove, De Vroome en Schuurs. Never Out Houtrust is partner van de Fed Cup. Dat betekent dat je met korting tickets kan bestellen. In de week voorafgaand aan de Fed Cup worden voor maximaal 20 deelnemers per clinic diverse clinics op de officiële wedstrijdbaan georganiseerd. Zie voor korting en deelname het ledenbericht van 15 januari dat per email is verzonden.

Friends and Family toernooi

op zaterdag 1 februari 2020 vindt het Friends and Family toernooi plaats. Lekke(r) ballen met je vrienden of ‘slaande’ ruzie met je familie op de baan. Maar hoe dan ook: veel (tennis) plezier onder genot van een drankje, hapje en hopelijk een vervroegd voorjaarszonnetje. Aanvang: 12 uur. Opgeven kan via de lijst op de bar in ons paviljoen of via een email naar tchoutrust@hotmail.com.

Zaterdag 4 januari: nieuwjaarsreceptie en oliebollentoernooi

Op zaterdag 4 januari wensen we elkaar met oliebollen en champagne een mooi en succesvol tennisseizoen toe. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op onze nieuwjaarsreceptie op ons paviljoen op tennispark Houtrust. Om 16.30 wordt geproost op het nieuwe tennisjaaruur. Daaraf voorafgaand is om 13.00 uur bij goede weersomstandigheden ons traditionele oliebollentoernooi. Dit vindt plaats op basis van kaarttrekken. Wij hopen op een hoge opkomst.

Dinsdag 19 november: ALV

De Algemede Leden Vergadering zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 19 november in ons paviljoen op tennispark Houtrust. Op de agenda staan onder meer diverse jaarverslagen, komende activiteiten en bestuursverkiezing van de vereniging en de staat van de stichting en het park. Aanvang: 20.30 uur.