Actueel nieuws

Een 20-tal clubgenoten naar de Davis Cup

Op zondag 17 september heeft een 20-tal clubgenoten meegeholpen om Nederland in de Davis Cup naar de wereldpoule te juichen in het nieuwe topsport complex in het Zuiderpark. Hier zien we Syb met zijn vuvuzela, waarmee al vele teams naar de overwinning zijn getoeterd. Het was een spectaculaire middag. We zagen Robin Haasse en Thiemo de Bakker hun partij in 4 sets winnen. Nederland won met 3-2.

Buddy toernooi op zaterdag 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober is het jaarlijkse “buddy”toernooi met de SGK gespeeld. Erwin van Dulst heeft hier mooie foto's van gemaakt. Het was een fantastisch toernooi met prachtig weer. Er werd flink gestreden om de mooie prijzen. Maar eerst was er koffie en tussendoor gebak. Na het nuttigen van de broodjes was de prijsuitreiking. Er werd flink geklapt voor de vele winnaars.

Masters 2017 met 5 clubgenoten

Op de Haagse masters, die in de week van 18-24 september worden gespeeld op tennispark Thor de Bataaf, doen 5 spelers van onze club deel: Laura Middelhoven, Annemarie Brinksma, Michel Faro, Jan Clemenkowff en Gijs Paping. De KNLTB organiseert in de zomermaanden per district toernooien met als afsluiting de Masters. Spelers die de beste prestaties hebben geleverd in het enkelspel mogen hieraan meedoen. Wij wensen hen veel succes!

Prijswinnaars Berg en Dal open 2017

Enkele gemengd dubbels van Never Out Houtrust waren zeer succesvol op het Berg en Dal open 2017. Het GD7 werd gewonnen door het koppel Gijs Paping en Annemarie Brinksma, het GD7 35+ door Andre Verkolf en Camille Polak, en het GD8 door Hugo van Horssen en Laura Middelhoven. Proficiat!