Actueel nieuws

Bratwurst und Schnapstoernooi 2018

De derde editie van het enige echte Bratwurst und Schnapstoernooi zal plaatsvinden op vrijdag 23 februari. Er zal vanaf 19:00 uur getennist worden (dubbels en mix) en tussendoor en na het tennissen is er tijd voor Bratwurst und Schnaps in het voor één dag omgetoverde Duitse paviljoen! Kosten zijn 7,50, en hiervoor krijg je 2 glaasjes Schnaps en een broodje Bratwurst mit Sauerkraut. Inschrijven kan via www.toernooi.nl.
Voor diegene in de meest originele "Bierfest" outfit hebben we een mooie prijs.

Zaterdag 6 januari: nieuwjaarsreceptie en oliebollentoernooi

Op zaterdag 6 januari wensen we elkaar met oliebollen en champagne een mooi en succesvol tennisseizoen toe. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom op onze nieuwjaarsreceptie die om 16.30 uur begint in ons paviljoen op tennispark Houtrust. Daaraf voorafgaand is om 13.00 uur bij goede weersomstandigheden ons traditionele oliebollentoernooi. Dit vindt plaats op basis van kaarttrekken. Wij hopen op een hoge opkomst.

Never Out en Nieuwfeest

In de nacht van 31 december 2017 op 1 januari 2018 hebben we het 2e Never Out en Nieuwfeest gevierd op tennispark Houtrust. Het was wederom een groot succes met lekkere hapjes, spectaculair vuurwerk,  bubbeltjes op het moment supreme en dansen tot diep in de nacht op swingende muziek uitgezocht door Eduard. Het was een bruisende avond en swingende ochtend. Pas ver na vier uur in de ochtend zochten de eerste feestgangers de weg naar huis. Of dat gelukt is horen we volgend jaar. Het werd pas laat rustig op tennispark Houtrust.

Snert toernooi op zaterdag 25 november

Op zaterdag 25 november hebben we halverwege de herfst ons snerttoernooi gehouden. Het weer viel mee, tot de hagel later op de middag neersloeg. Maar toen waren de wedstrijden wel gespeeld. Er was een mooie opkomst, en halverwege werd de zelfgemaakte snert met spek en roggebrood door bijna iedereen genuttigd. Bijna iedereen, want er blijkt ook snertallergie te bestaan. Het waren leuke wedstrijden en na afloop was het heel gezellig in tennispaviljoen Houtrust.