Actueel nieuws

Tennispark Houtrust t/m 6 april gesloten

Het kabinet heeft vandaag, 15 maart, het besluit genomen dat alle sportclubs dicht moeten in verband met het coronavirus. De KNLTB heeft vervolgens alle tennisverenigingen opgeroepen om al haar activiteiten te staken en de tennisparken en clubhuizen te sluiten tot en met 6 april 2020. Never Out Houtrust sluit zich hierbij en wij hebben dan ook besloten om het park per direct tot en met 6 april 2020 te sluiten. Dit geldt zowel voor het paviljoen als voor de banen.

Corona maatregelen

Wij als vereniging sluiten ons aan bij het landelijk beleid van de sportbonden. Zie de site van de KNLTB, www.knltb.nl/nieuws. Wanneer je je op ons park bevindt vragen we je nadrukkelijk om de richtlijnen, zoals door het RIVM afgekondigd, in acht te nemen. In aanvulling hierop hebben wij de volgende concrete maatregelen tot en met 31 maart 2020 getroffen:
- Ben je verkouden, moet je hoesten kom dan NIET naar het tennispark;
- De indeelavond op dinsdag gaat tot en met 31 maart NIET door;
- Het voorjaarstoernooi/open dag van 21 maart gaan NIET door;
- De lessen van Jan de Rook gaan voorlopig WEL door;
- Vrijspelen is WEL mogelijk en de ladderwedstrijden gaan ook door;
- Er kan ALLEEN met pin worden betaald en er worden GEEN nootjes verstrekt;
- Het paviljoen blijft op de reguliere tijden geopend.

Bratwurst und Schnapstoernooi 2020

Ook dit jaar is het inmiddels roemruchte Bratwurst und schnapstoernooi zuruck, en wel op vrijdag 21 februari vanaf 19.00 uur. Je kunt je als individu via toernooi.nl opgeven. Doe dit vóór 16 februari. Wij zorgen voor een leuke indeling met wisselende dubbelpartners. Tussen de rondes kun je je te goed doen aan bratwurst en schnaps. Uiteraard kun je na afloop een dansje wagen. Dit alles voor een luttel bedrag van 7,50. Ook niet Houtrust leden zijn van harte welkom. Schrijf je snel in via toernooi.nl, want het aantal plaatsen is beperkt! Voor diegene in de meest originele "Bierfest" outfit hebben we een mooie prijs.

Met korting op 7/8 feb naar de Fed Cup in Den Haag

Het NL Fed Cupteam speelt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari tegen Wit-Rusland op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De winnaar van deze ontmoeting plaatst zich voor de eerste editie van de Fed Cup Finals, dat van 14 – 19 april in Boedapest plaatsvindt. De selectie voor het NL Fed Cupteam bestaat uit Bertens, Rus, Kerkhove, De Vroome en Schuurs. Never Out Houtrust is partner van de Fed Cup. Dat betekent dat je met korting tickets kan bestellen. In de week voorafgaand aan de Fed Cup worden voor maximaal 20 deelnemers per clinic diverse clinics op de officiële wedstrijdbaan georganiseerd. Zie voor korting en deelname het ledenbericht van 15 januari dat per email is verzonden.