Actueel nieuws

Knltb clubapp voor 11 juni updaten

Vanaf aankomende dinsdag 11 juni is de KNLTB ClubApp alleen te gebruiken inden jij de ClubApp geüpdatet hebt (minimaal versie 1.8). We willen je daarom vragen om in de App Store of Google Play Store van jouw telefoon na te kijken of jij de meest recente versie al gedownload hebt. Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist.

Nieuw: de clubladder voor onderlinge wedstrijden

Op maandag 27 mei start de eerste ronde van de Never Out Houtrust clubladder voor singles (mannen en vrouwen). Je bepaalt zelf wanneer je speelt. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. De 1e wedstrijd word je ingedeeld op basis van je speelniveau. Je ontvangt elke 2 weken een email met nieuwe wedstrijdgegevens. Je hebt 2 weken om de uitslag te registreren of een datum te prikken. Je kunt ook rondes overslaan. Vrouwen kunnen in de app apart worden geselecteerd. Voor meer informatie, zie onze nieuwe webpagina over de clubladder.

Prestaties van onze spelers in open toernooien

Dit jaar proberen we bij te houden welke spelers van Never Out Houtrust winnaars in hun klasse zijn geworden bij de verschillende open toernooien in de regio Den Haag. Deze stand wordt bijgehouden op de toernooi pagina van onze website. De winnaars moeten dit wel melden aan onze TC (tchoutrust@hotmail.com).

Verbeteringen van het park

Tennispark Houtrust werkt continu aan vernieuwingen en verbeteringen. Helaas heeft het groot onderhoud door de afwezige vorst dit jaar niet kunnen plaatsvinden, maar mede daardoor konden andere zaken wel worden gerealiseerd. Zo zijn om alle lichtmasten binnen het tennisveld stootkussens geplaatst en zijn alle sproeiers vervangen. Ook de sproeiinstallatie is vernieuwd. Op het programma staan nog de uitbreiding en vervanging van de huidige verlichting door ledverlichting en de renovatie van het paviljoen.