Fotoreportages

Kaasfondue herfstcompetitie 2021

Hieronder enkele foto's van het kaasfondue ter gelegenheid van de afsluiting van de herfstcompetitie op 30 oktober 2021 in ons moooie paviljoen


De tafels staan klaar voor de 42 gasten

De gasten vermaken zich aan de tafels

.... en genieten van het heerlijke kaasfondue

Ter afsluiting het beroemde limoncello ijs van Syb

Applaus voor de organisatoren Helen en Anja

 

Clubkampioenschappen dubbel 2021

Hieronder enkele foto's van het Clubkampioenschap dubbel, gespeeld van 2 t/m 10 september 2021


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Special Olympics op 13 juni 2021 op Houtrust

Vandaag, zondag 13 juni 2021, zijn de special olympics op tennispark Houtrust gehouden. Het was een zonovergoten dag waarbij heel fanatiek werd gestreden om de medailles. Er werden allerlei spellen gespeeld die iets met tennis te maken hadden. Daarvoor koffie met gebak en tussendoor een heerlijke lunch op het volle terras. Hieronder wat foto's van het zeer geslaagde evenement.Theo weet de bal te raken

Winand vangt alle ballen

Grace speelt gracieus de bal

Martijn tussen de ringen

Anja weet wel raad met de bal

Sander houdt de bal erin

De groepsfoto van de deelnemers

 

Sneeuwvrij maken banen februari 2021

Vandaag, maandag 8 februari 2021, zijn 6 van de 8 banen sneeuwvrij gemaakt! Met grote dank aan Paul, Carol, Maarten S, Corjon, Kinny, Hans de K, Hans van E, Frans, Manus, Henk, Bert, Jacqueline, Stefaan, Peter de B, Maarten B, Roman en Jos. Morgen volgen de andere twee! Wat een kanjers hebben we toch bij Houtrust. Hieronder wat foto's van de ferme inspanningen.

 

Buddy tournooi 2019

Op zaterdag 5 oktober is het traditionele Buddy tournooi gehouden van de stichting SGK met leden van de tennisvereniging Never Out Houtrust. Het is erg geslaagd en we boften met het mooie weer. De winnaars hebben een racket ontvangen. Voor een fotorapportage, klik hier.

 

Buddy tournooi 2018

Op zaterdag 22 september is het traditionele Buddy toernooi gehouden met liefst 50 deelnemers. De leden van SGK Den Haag en Zoetermeer streden samen met hun partners ("buddy's") van onze tennisvereniging om de mooiste prijzen. Iedereen kreeg een medaille uitgereikt van voorzitter Jos Bakker. Er was koffie, gebak en een heerlijke lunch. Kortom weer een heel geslaagde tennisochtend. Hieronder wat foto's van de prijsuitreiking.

 

 

Kruikentournooi 2018

Op zaterdag 4 augustus is het traditionele Kruikentournooi gehouden. Er deden 20 teams mee die op sterkte speelden in 5 poules van elk 4 teams. Het was prachtig weer en er werd ontspannen gestreden om de fel begeerde kruiken. De kruik voor de eeuwige roem ging naar Helen en Harld. Daarna was het gezellig en werd heerlijk gegeten van salades en barbecue begeleid door 20 geopende wijnkruiken.Helen en Harld in de finale van de Grote Kruik

... tegen Joanneke en Nicoline

Na de spannende wedstrijden volgde de prijsuitreiking

met Beau en Martin als winnaar in poule 2

en Helen en Harld als winnaar in poule 1

Daarna gezellig eten met salade en barbecue

Uiteraard begeleid door de ontkurkte kruiken

 

Never Out Houtrust beach-tennistoernooi op 9-2-2018

Op vrijdag 9 februari hebben Houtrusters bij Lindobeach deelgenomen aan een Beachtennisevenement. Een select gezelschap durfde deze uitdaging aan. Onderling werd in steeds wisselende combinaties gestreden om King/Queen of the Court. Uiteindelijk kwam Vincent Melotte als winnaar uit een spannende strijd. Frank van Overeem van Lindobeach zorgde voor een hapje/drankje: kortom, het was een gezellige avond! Beachtennis is een leuk spelletje, maar nog best moeilijk om de bal niet te hard te slaan.... leuk om op Houtrust in de zomer meer te gaan doen. Hieronder de deelnemers van tennisvereniging Never Out Houtrust: (v.l.n.r) Eduard, Vincent, Jan, Monique, Henk en (onder) Helen.

 

 

Vernieuwing van het tennispark

Op 16 mei 2016 zijn de Beach Courts op ons park officieel geopend door wethouder Rabin Baldewsingh! Hij maakte met zijn medespeler ook het eerste punt (zie foto)! Tennispark Houtrust heeft met Houtrust Beach een nieuwe stap gezet in zijn sportieve ontwikkeling.

Op zondag 6 april 2014 vond de open dag van het vernieuwde tennispark Houtrust plaats.

Om 12:00 uur werd het Voorjaarstoernooi gehouden, waarbij de eerste bal door de Wethouder van Jeugd, Welzijn en Sport, Karsten Klein werd geslagen.

Artikel op Omroep West over de heropening
Artikel op Den Haag FM