Evenementen

Buddy tournooi 2019

Op zaterdag 5 oktober is het traditionele Buddy tournooi gehouden van de stichting SGK met leden van de tennisvereniging Never Out Houtrust. Het is erg geslaagd en we boften met het mooie weer. De winnaars hebben een racket ontvangen. Voor een fotorapportage, klik hier.

 

Buddy tournooi 2018

Op zaterdag 22 september is het traditionele Buddy toernooi gehouden met liefst 50 deelnemers. De leden van SGK Den Haag en Zoetermeer streden samen met hun partners ("buddy's") van onze tennisvereniging om de mooiste prijzen. Iedereen kreeg een medaille uitgereikt van voorzitter Jos Bakker. Er was koffie, gebak en een heerlijke lunch. Kortom weer een heel geslaagde tennisochtend. Hieronder wat foto's van de prijsuitreiking.

 

 

Kruikentournooi 2018

Op zaterdag 4 augustus is het traditionele Kruikentournooi gehouden. Er deden 20 teams mee die op sterkte speelden in 5 poules van elk 4 teams. Het was prachtig weer en er werd ontspannen gestreden om de fel begeerde kruiken. De kruik voor de eeuwige roem ging naar Helen en Harld. Daarna was het gezellig en werd heerlijk gegeten van salades en barbecue begeleid door 20 geopende wijnkruiken.Helen en Harld in de finale van de Grote Kruik

... tegen Joanneke en Nicoline

Na de spannende wedstrijden volgde de prijsuitreiking

met Beau en Martin als winnaar in poule 2

en Helen en Harld als winnaar in poule 1

Daarna gezellig eten met salade en barbecue

Uiteraard begeleid door de ontkurkte kruiken

 

Never Out Houtrust beach-tennistoernooi op 9-2-2018

Op vrijdag 9 februari hebben Houtrusters bij Lindobeach deelgenomen aan een Beachtennisevenement. Een select gezelschap durfde deze uitdaging aan. Onderling werd in steeds wisselende combinaties gestreden om King/Queen of the Court. Uiteindelijk kwam Vincent Melotte als winnaar uit een spannende strijd. Frank van Overeem van Lindobeach zorgde voor een hapje/drankje: kortom, het was een gezellige avond! Beachtennis is een leuk spelletje, maar nog best moeilijk om de bal niet te hard te slaan.... leuk om op Houtrust in de zomer meer te gaan doen. Hieronder de deelnemers van tennisvereniging Never Out Houtrust: (v.l.n.r) Eduard, Vincent, Jan, Monique, Henk en (onder) Helen.

 

 

Vernieuwing van het tennispark

Op 16 mei 2016 zijn de Beach Courts op ons park officieel geopend door wethouder Rabin Baldewsingh! Hij maakte met zijn medespeler ook het eerste punt (zie foto)! Tennispark Houtrust heeft met Houtrust Beach een nieuwe stap gezet in zijn sportieve ontwikkeling.

Op zondag 6 april 2014 vond de open dag van het vernieuwde tennispark Houtrust plaats.

Om 12:00 uur werd het Voorjaarstoernooi gehouden, waarbij de eerste bal door de Wethouder van Jeugd, Welzijn en Sport, Karsten Klein werd geslagen.

Artikel op Omroep West over de heropening
Artikel op Den Haag FM