Actueel nieuws

Banen bij winterweer

Op banen die bevroren zijn kan gewoon worden gespeeld, maar bij opdooi (de banen gaan dan glimmen en worden nat) moeten de banen onmiddellijk worden verlaten. Anders kan er grote schade aan de banen ontstaan. Dit jaar hopen we weer onderhoud aan de banen te kunnen uitvoeren. Daarom zullen na een vorstperiode de banen 1, 2, 7 en 8 worden gesloten.

Gevolgen nieuwe corona maatregelen

Voorlopige gevolgen van de nieuwe Corona maatregelen voor ons park:

  • De kantine is gesloten, de toiletten blijven toegankelijk.
  • Tennissen is alleen mogelijk via online reserveren met de KNLTB club app.
  • Maandag t/m vrijdag tot 22.00 uur, zaterdag tot 19.00 uur, zondag tot 17.00 uur.
  • Indelen op dinsdagavond: shift 1 (19.00 - 20.30 uur) en shift 2 (20.30 -22.00 uur).
  • Introducee blijft mogelijk op beperkte tijden, je ontvangt hiervoor een Tikkie.
  • Kom alleen naar het park om te tennissen, kijken is niet toegestaan.

 

Meer informatie is te vinden op de Knltb site. Voor de 2 weken extra maatregelen in november, zie Verzwaring.

Dubbelen nu ook mogelijk

Met ingang van vrijdag 22 mei is dubbelen weer mogelijk. Je kunt met 4 personen voor 90 minuten reserveren. Voor single blijft het 60 minuten. Overige voorwaarden hetzelfde dus clubhuis/terras gesloten; altijd vooraf online reserveren, maximaal 1 x per dag en maximaal 4 keer per week, maximaal 10 minuten voor aanvang op park en na spelen meteen weer weg.

Tennissen onder voorwaarden weer mogelijk vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei is het mogelijk voor leden weer te tennissen, alleen singles voorlopig. Het is verplicht vooraf online een baan te reserveren met de KNLTB Clubapp (te downloaden via App Store of Play Store). Het park is geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Het clubhuis, de kleedkamers en het terras zijn gesloten, de wc is alleen open voor noodgevallen. Je kunt maximaal 10 minuten voor je reservering komen en na het spelen verlaat je het park meteen weer. Toeschouwers op of langs de baan zijn niet toegestaan. Incidentele baanhuur en introducees zijn voorlopig niet mogelijk.De regels zijn per mail gestuurd en hangen op het park. Lees deze goed. Volg ook het nieuws in de KNLTB Clubapp. Veel plezier!