Actueel nieuws

Gevolgen nieuwe corona maatregelen

Voorlopige gevolgen van de nieuwe Corona maatregelen voor ons park:

  • De kantine is gesloten, de toiletten en kleedkamers blijven toegankelijk.
  • Tennissen is alleen mogelijk via online reserveren met de KNLTB club app.
  • Maandag t/m vrijdag tot 22.00 uur, zaterdag tot 19.00 uur, zondag tot 17.00 uur.
  • Indelen op dinsdagavond: shift 1 (19.00 - 20.30 uur) en shift 2 (20.30 -22.00 uur).
  • Introducee blijft mogelijk op beperkte tijden, je ontvangt hiervoor een Tikkie.
  • Kom alleen naar het park om te tennissen, kijken is niet toegestaan.
  • Competities blijven mogelijk; er wordt zoveel mogelijk aansluitend gespeeld.
  • Vrij spelen tijdens de competitie is mogelijk; bij slecht weer gaat competitie voor.

 

Meer informatie is te vinden op de Knltb site.

Dubbelen nu ook mogelijk

Met ingang van vrijdag 22 mei is dubbelen weer mogelijk. Je kunt met 4 personen voor 90 minuten reserveren. Voor single blijft het 60 minuten. Overige voorwaarden hetzelfde dus clubhuis/terras gesloten; altijd vooraf online reserveren, maximaal 1 x per dag en maximaal 4 keer per week, maximaal 10 minuten voor aanvang op park en na spelen meteen weer weg.

Tennissen onder voorwaarden weer mogelijk vanaf 11 mei

Vanaf maandag 11 mei is het mogelijk voor leden weer te tennissen, alleen singles voorlopig. Het is verplicht vooraf online een baan te reserveren met de KNLTB Clubapp (te downloaden via App Store of Play Store). Het park is geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Het clubhuis, de kleedkamers en het terras zijn gesloten, de wc is alleen open voor noodgevallen. Je kunt maximaal 10 minuten voor je reservering komen en na het spelen verlaat je het park meteen weer. Toeschouwers op of langs de baan zijn niet toegestaan. Incidentele baanhuur en introducees zijn voorlopig niet mogelijk.De regels zijn per mail gestuurd en hangen op het park. Lees deze goed. Volg ook het nieuws in de KNLTB Clubapp. Veel plezier!

Tennispark Houtrust t/m 28 april gesloten

Het kabinet heeft het besluit genomen dat alle sportclubs dicht moeten in verband met het coronavirus. De KNLTB heeft vervolgens alle tennisverenigingen opgeroepen om al haar activiteiten te staken en de tennisparken en clubhuizen te sluiten tot en met genoemde datum. Never Out Houtrust sluit zich hierbij en wij hebben dan ook besloten om het park per direct tot genoemde datum te sluiten. Dit geldt zowel voor het paviljoen als voor de banen.