Actueel nieuws

Voorjaarstoernooi op zaterdag 2 April

Op zaterdag 2 april vieren we de opening van het nieuwe tennisseizoen met het voorjaarstoernooi. Er worden 2 rondes dubbels van één uur gespeeld waarin je wordt ingedeeld op speelsterkte. Je kan kiezen of je wilt starten om 13:00 of 15:00. Iedereen kan meedoen of je nou competitie speelt of niet. We maken er een gezellige dag van met iets lekkers bij de koffie en hapjes tussendoor.

Limoncello en Lasagne toernooi op 5 Maart

Het voorjaar is in aantocht en corona beperkt ons niet meer. Daarom hebben we een nieuw toernooi in het leven geroepen, het ‘Limoncello en Lasagne toernooi’. Dit wordt gehouden op zaterdag 5 maart 2022 vanaf 14:45 uur. Wij zorgen voor een leuke indeling met wisselende dubbelpartners. Tussen de rondes kun je je te goed doen aan een heerlijke verfrissende Limoncello en voor de liefhebber sluiten we gezamenlijk af met heerlijke Lasagne. Je kunt je individueel inschrijven via tchoutrust@hotmail.com of via de lijst op de bar. Inschrijven is tot 3 maart. Wacht niet te lang want vol is vol. Deelname aan het gezellige toernooi kost € 5,00, met lasagne € 10,00 p.p.

Family and Friends toernooi op 27 november

Vanwege de nieuwe corona maatregelen gaat dit toernooi niet door.

Op zaterdagmiddag 27 november organiseren we de tweede editie van het Family and Friends toernooi: lekker ballen met je vrienden of ‘slaande’ ruzie met je familie op de baan. Elke Houtruster kan zich inschrijven met een vriend(in) of familielid. Dit mag uiteraard ook een Houtruster zijn. De kosten zijn € 5 p.p. Van 12.30 – 13.00 uur is de ontvangst met warme chocomel en slagroom. Daarna volgen 4 speelrondes van 50 minuten. Ter afsluiting is er van 17.00 – 18.00 uur een borrel en daarna eten op eigen initiatief. Van de 4 speelrondes speelt elk koppel er 3. Speel je een ronde niet dan kun je een drankje nemen of een potje tafeltennissen.

Corona maatregelen sterk versoepeld

Vanaf zaterdag 26 juni is het paviljoen op maandag t/m vrijdag weer open van 9.00 tot 23.00 uur, zowel op het terras als binnen. Ook zijn toeschouwers weer toegestaan op het park. Wel geldt nog steeds de 1,5 meter afstand regel. Vanaf 1 juli geldt er voor kleine plastic flessen statiegeld. Hiervoor zullen aparte inzamelbakken beschikbaar komen. Betalen blijft alleen mogelijk met een pinpas en er worden geen bonnen meer gemaakt. Ten slotte is het tennispark vanaf 1 juli 2021 geheel rookvrij.