Actueel nieuws

Feestavond op 19 november 2022

Op zaterdag 19 november heeft Heren 1 van de zondag competitie een spetterend feest "Game, Set and Disco" georganiseerd met heerlijk indisch eten, een leuke pubquiz en een lichtvoetige disco. De foto's van deze avond zijn hier te zien.

Vrijwilligersuitje

Op zondag 4 september zijn we met de jongelui die de afgelopen 2 jaar bardienst hebben gedaan met de ooievaarsboot door de wateren van Den Haag gevaren. Al met al hebben we de tocht met ruim 20 barjongeren gemaakt. Al varend konden we genieten van verhalen van de gids over de Hofstad, haar indrukwekkende gebouwen en haar illustere bewoners. We zijn gestart bij het Havenkantoor aan de Bierkade en geëindigd in het Westbroek park. Daar stond Enno klaar met allerlei lekkernijen en drankjes om herinneringen op te halen en bij te kletsen. Helaas kon Jos er door een rugblessure niet bij zijn.

Voorjaarstoernooi op zaterdag 2 April

Op zaterdag 2 april vieren we de opening van het nieuwe tennisseizoen met het voorjaarstoernooi. Er worden 2 rondes dubbels van één uur gespeeld waarin je wordt ingedeeld op speelsterkte. Je kan kiezen of je wilt starten om 13:00 of 15:00. Iedereen kan meedoen of je nou competitie speelt of niet. We maken er een gezellige dag van met iets lekkers bij de koffie en hapjes tussendoor.

Limoncello en Lasagne toernooi op 5 Maart

Het voorjaar is in aantocht en corona beperkt ons niet meer. Daarom hebben we een nieuw toernooi in het leven geroepen, het ‘Limoncello en Lasagne toernooi’. Dit wordt gehouden op zaterdag 5 maart 2022 vanaf 14:45 uur. Wij zorgen voor een leuke indeling met wisselende dubbelpartners. Tussen de rondes kun je je te goed doen aan een heerlijke verfrissende Limoncello en voor de liefhebber sluiten we gezamenlijk af met heerlijke Lasagne. Je kunt je individueel inschrijven via tchoutrust@hotmail.com of via de lijst op de bar. Inschrijven is tot 3 maart. Wacht niet te lang want vol is vol. Deelname aan het gezellige toernooi kost € 5,00, met lasagne € 10,00 p.p.